KÖSZÖNTÜNK A CAR-ÉRA -nál

A Car-Éra Kft bemutatása:

A Car-Éra Kft. 2004. március 01. óta foglalkozik gépjárműjavítással. Tulajdonosai a márka független szervizkörben tevékenykedve hamarosan felismerték, hogy a BOSCH hálózathoz csatlakozva, magasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására lesz képes a szerviz, ezért megteremtették a hálózathoz csatlakozás feltételeit. A Car-Éra Kft., mint BOSCH Car Service, 2006. szeptember 26. óta megbecsült tagja a hálózatnak.

Minden márkát és modellt ismerünk
Több mint 40 autó márkára szakosodunk
Minden álltalunk beépített alkatrészre garanciát adunk

Márka független szervizként

minden típusú gépkocsi javítását vállaljuk, akár mechanikus, akár elektronikus javítást igényel a jármű. Javítási munkáinkra garanciát vállalunk, szervizkönyvvel rendelkező autó szervizkönyvébe – a gépkocsi szerviztörténetének követhetősége érdekében – pecséttel és dátummal ellátott bejegyzést helyezünk el. Lakatos üzemünk vállalja sérült gépkocsik teljes körű biztosítási ügyintézését és kárrendezését. A biztosító jóváhagyását követően a törött autót rövid határidővel javítjuk.

A Car-Éra Kft. továbbá 2010. áprilisa óta

mint márka független használtautó kereskedés is működik. Fő profilunk a fiatal, 3-4 éves, jó állapotú, leinformálható előéletű használt autók adásvétele. Emellett foglalkozunk teljes körű hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel, valamint okmányirodai ügyintézéssel. A Car-Éra Kft. 100% magántulajdonban van.
1570

MEGJAVÍTOTT AUTÓ ÉVENTE

95%

ELÉGEDETT ÜGYFELEK

1600

LEVIZSGÁZOTT AUTÓ ÉVENTE

350+

ELADOTT AUTÓ ÉVENTE

Online időpont igénylés szervizünkbe

KÉPEK